Az E.L.F. Trans Kft 2015-ben kezdte meg működését közel 20 éves nemzetközi szállítmányozási tapasztalatra alapozva.

Az újonnan alakult ELF project számos szolgáltatást nyújt, a nemzetközi szállítmányozás mellett a kutatás – fejlesztés lett a vállalat fő profilja. A fuvarozási piacon egyedülállóan 12 tonnánál könnyebb járműparkkal rendelkezünk, ezért alkalmasak vagyunk akár bruttó 28 tonna elszállítására is.

A cég által bevezetett innováció eredménye, hogy nem ár, hanem kapacitás versenyt indítottunk el. Ennek köszönhetően jelentősen kitűnünk a versenytársak közül. Ez a piacvezető szerep a könnyített szerelvényekkel történő fuvarozásban nemcsak számunkra jelent előnyt, hanem partnereinknek is, hiszen jelentős megtakarítást eredményez számukra a fuvarozási költségeket illetően, ami éves szinten akár a 15 % – ot is elérheti. Büszkék vagyunk arra, hogy ezeket az újdonságokat mi magunk fejlesztettük ki és ez a fejlődés azóta sem állt meg.

Üzleti modellünk felépítése lehetővé teszi, hogy gyorsan tudunk reagálni a felmerülő piaci igényekre. Ez a tudásbázis biztos alapot teremtett arra, hogy a tapasztalatainkat átadhassuk a meglévő és új partnereinknek.

Nem utolsó sorban a környezet iránti elkötelezettségünk egyik fő szempontja a környezettudatosság. Gépjárműveink EURO5,EURO6 környezetvédelmi előírásoknak felelnek meg, ezáltal törekedve a lehető legalacsonyabb környezetterhelésre. Részt veszünk olyan programokban, mint az oxyfa telepítés, vagy a ZeroCo2, amely alapján a környezetterhelésünkkel megegyező arányban támogatunk zöld projecteket. (bővebb információ: http://oxytree.com/hu), http://zeroco2.cc/hu)